Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Goghe Consulting Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs calificare formator
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Conform Standardului Ocupaţional, Formatorul este specialistul în formare care proiectează, derulează, evaluează şi revizuieşte activităţi teoretice / practice şi / sau programe de formare şi dezvoltare a competenţelor profesionale, derulate în instituţii specializate sau la locul de muncă.

Formatorul ştie să creeze un context de învăţare stimulativ şi eficient, furnizând satisfacţie atât cursanţilor, cât şi lui însuşi.

Competenţele obţinute sunt valabile pentru toate domeniile de activitate şi nivelurile de calificare la care lucrează formatorul.

Cursul se desfasoara pe parcursul a  trei  zile, a câte 5 ore pe zi,  iar  în  a patra zi, tu vei fi trainerul si vei sti deja sa sustii in fata colegilor tai o sesiune interactiva, cu mult entuziasm!

Trainerul te asteapta cu un program interactiv, dinamic, si orientat spre practica. Comunicarea si limbajul paraverbal joaca un rol important in implementarea tehnicilor de predare la cursul de formator, iar experienta personala si abilitatile lectorului te vor convinge sa progresezi in cariera alaturi de noi si sa descoperi ca poti sa faci fata unei provocari extraordinare.

“Acest curs te invata cum să devii cel care schimbă vieti, cum să fii conştient de tine şi de dinamica grupului cu care lucrezi şi nu în ultimul rând cum să fii fericit ca ai facut pe altul mai bun, mai abil, mai conştient si mai atent.

Nu te aştepta la prea multă teorie, noi aplicăm  situaţii concrete de învăţare iar în ultima zi de curs tu vei fi trainerul şi vei şti deja să susţii în faţa colegilor tăi o sesiune interactivă, cu mult entuziasm! Suntem convinşi că o să-ţi placă.” Profita ACUM!

METODA DE LUCRU
Se utilizează metode moderne de instruire bazate pe aplicabilitate imediată.
Ponderea activităților este 70 % aplicații practice și 30 % teorie.
Din metodele folosite menționăm: expunere, discuțiile dirijate, discuții în grupuri mici, studii de caz, joc de rol, chestionare, materiale video, dezbateri, simulări și exerciții.
Ne axăm in special pe nevoile cursanților.
Comunicarea între participanți și între participanți și traineri reprezintă principalul pilon al metodelor de instruire folosite.

Ce poti face cu diploma de Formator?
Diploma de formator acreditată ANC îţi permite să predai în cadrul programelor finanţate din fonduri structurale: POSDRU, PODCA, etc. Poti sa livrezi cursuri in cadrul companiei sau institutiei in care lucrezi, poti sa iti infiinteti propria firma de cursuri sau sa dezvolti cursuri din domeniul tau de activitate, poti sa lucrezi pentru companii de training si sa predai atat cursuri acreditate ANC cat si cursuri de autor.
Cine se poate înscrie la cursul de Formator?
Programul se adreseaza atat formatorilor care si-au dobandit partial competentele pe cai informale, cat si tuturor persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta profesie.

DOCUMENTE NECESARE INSCRIERII
• copie dupa diploma de absolvire ;
• copie buletin / carte de identitate;
• datele de facturare ale societatii platitoare (in cazul in care aceasta suporta plata cursului);
IMPORTANT! Conform legii, orice furnizor de formare profesionala pentru adulti – organizatie, institutie publica sau persoana fizica – trebuie sa faca dovada ca este autorizata ca formator in conditiile legii de catre Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA).
Autorizări
Cursul Formator este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale si Persoanelor Vârstnice şi Ministerul Educatiei Naţionale şi este autorizat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA), la finalizarea lui acordandu-se un certificat de absolvire avizat de CNFPA.
În cadrul acestui curs, participanţii îşi vor însuşi următoarele competenţe:
Din Gura in Gura